Rise Up

dance academy

Dansul este limbajul ascuns al sufletului

Bine ai venit la academia de dans Rise Up! Pentru intrebari riseupdance@yahoo.ro

Instructori

Echipa de dans rise up

Vasile Popescu

Instructor Dans

Descriere

 

Totul a inceput acum 8 ani, cu o provocare din partea unei colege de scoala, care isi dorea sa danseze si ne-a inscris pe amandoi ca pereche, la un curs de dans de societate unde am invatat sa pasim unul spre celalalt si apoi impreuna pe ritm. Muzica ne-a dictat ritmul, iar noi am reusit intr-un mod foarte natural sa ne sincronizam trupurile si miscarile, constatand ca dansul este o placere si este ceva ce ni se potriveste.

Cariera in dans sportiv am inceput-o 2 ani mai tarziu la acelasi club de dans, dar cu o alta partenera. Pana in prezent am avut o cariera sportiva bogata in premii, cupe si medalii si ca atare, desi imi continui cariera sportiva si in prezent, am considerat natural si normal sa impartasesc din experienta si cunostintele mele in dans acumulate in acesti ani si celor mici care imi calca pe urme cu entuziasm, daruire si dorinta de a fi cei mai buni.

Sunt o persoana deschisa si rabdatoare, iubesc copii si imi place foarte mult sa lucrez cu ei in dans. Sunt constient ca mai am inca foarte multe lucruri de invatat in dans de la cei mai buni ca mine si de aceea zi de zi incerc sa culeg si sa acumulez cele mai bune informatii, figuri si tehnici de dans de la profesionistii cu care colaborez.

In prezent imi continui antrenamentele si evolutia alaturi de partenera mea de dans si de predare Melinda Streza, si impreuna facem sa implementam tehnica dansului sportiv elevilor nostri, tehnica pe care o predam intr-o maniera gradata de la simplu la complex, tuturor ce vin la sala clubului de dans Rise Up. Sectiunea de performanta de care ne ocupam beneficia in permanenta de indrumarea noastra personala, urmarind sa le dezvoltam aptitudinile, tehnica, continuitatea in miscare, sa le dezvoltam simtul si sensibilitatea atat pentru dansurile latino-americane cat si pentru cele standard, printr-o coregrafie a miscarilorsi o colorare artistica a pasilor.

 

Experinta personala

 

2017 – Consilier pe Dezvoltare Personala

2016 – Antrenor dans sportiv ,, Scoala de antrenori Mirona Ghliga „ Reghin

2015 – Arbitru Federatia Romana de Dans Sportiv

2011 – Fondator al clubului de dans sportiv ,,Rise Up Dance Club”

2011 – Instrutor de dans sportiv si Zumba Fitness la ,,Rise Up Dance Club”

2011 – Membru in board-ul de organizare al programului Live Positive Life

2010-2011 – Am reprezentat Romania la un festival international de dans din Cipru

2011 – Instructor licentiat Zumba Fitness

2007 – Campion national pe clase E,D,C Galati

2004 – Prezent la numeroase spectacole, emisiuni, si show-uri profesioniste de dans

2004 – Am participat la numeroase concursuri nationale de dans sportiv, unde am urcat pe treptele podiumului sau am ocupat un loc intre primele 6 perechi

2003 – Legitimat la Federatia Romana de Dans Sportiv

Streza Melinda

Instructor Dans

Descriere

 

Pasiunea mea pentru dans a luat nastere in momentul in care am pasit pentru prima data in sala de dans la varsta de 6 ani. Timp de 8 ani l-am avut partener de dans pe fratele meu cu care am participat la numeroase competitii nationale si internationale. Am inceput sa impartasesc pasiunea mea pentru dans la varsta de 16 ani cand am predat pentru prima data dandu-mi seama ca asta imi doresc sa fac pe mai departe.

Pe langa dans am terminat Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport si am adunat si multe alte competente pe langa aceasta printe ele numarandu-se preparator fizic, technician nutritionist, instructor fitness si trainer aerobic fitness.

 

Experinta personala

 

-trainer instructor aerobic fitness din 2017-prezent, unde am reusit sa insuflu dragostea pentru miscare, dans, muzica si celor care doresc sa devina instructor de aerobic

-tehnican nutritionist din 2016-prezent , rolul unei diete bine structurat este esential pentru toata lumea, dar mai ales in viata sportivilor de performanta

-personal trainer 2016-prezent

-instructor sportiv intre anii 2008-prezent  sustinand atat clase pentru copii cat si pentru adulti

-practicarea dansului sportiv de performanta intre anii 1997-2007 unde am obtinut rezultate bune atat la competitiile pe perechi cat si la competitiile de formatii