Bine ai venit la academia de dans Rise Up! Pentru intrebari: riseupdance@yahoo.ro
Strada Lunga Nr. 9, Sibiu, 0746525745
Danseaza impreuna cu

Familia Rise Up

Rise up înseamnă viață trăită prin ochii dansului, prin sufletulul dansului.

Rise up te înalță   prin ce știe el mai bine , prin dans conectându-te la tine.

Rise up înseamnă viață trăită prin ochii dansului, prin sufletulul dansului .

Rise up este un mod de viață, este respirația aerului curat pe care o savurezi atunci cand esti prezent.

In fata este un nume, in spate, in profunzime este magia, pasiunea, iubirea, lumea ascunsa a dansului ce așteaptă să o simți și sa o descoperi

Dansul aici, este manifestarea noastră de a ne exprima emoțiile atunci când cuvinte nu avem, iar sufletul dorește să vorbească.

Rise Up mă  înalță pe mine, pe tine, pe noi împreună, așa cum mai multe scântei de lumină formeaza Soarele si are dorință, putere, iubire necondiționată și astfel răsare în fiecare zi, este prezent pe întreg Pământul oferind ce știe si ce poate mai bine, lumină și căldură.

Rise UP este simplu și adevăr, este autentic și plin de recunoștință. Învață din experiențele pe care le intânește in drumul său, alături de toți cei care pășesc și se sincronizeză în ritm și dorință.

Rise up te îmbrățișează chiar și în afara casei tale, îți arată ce simte, fiind vulnerabil știind că totul este cu scop spre evoluție.

Rise Up este perfect pentru cel care întelege că suntem minunați exact așa cum suntem, că astăzi putem să zâmbim, mâine să avem lacrimi sau durere, pe care o celebrăm , căci totul în viată este o celebrare atunci când acceptăm cu sufletul deschis și ne demonstrăm noua înșine cât de puternici suntem și scopul personal Divin este scopul suprem colectiv.

Vei simțtii ce simbolizează Rise Up atunci când te contopești in ritmul lui  în sensiblitatea pașilor din zbor,puritatea gândului în atingere, conștientizând originea mișcărilor

Rise up rezonează cu cei care armonia interioară se armonizează la armonia colectivă, primul pas fiind dorința de a FI

Rise Up te iubește, te apreciează și te acceptă exact așa cum ești, atăt timp cât tu faci asta pentrut tine, în același timp te poate ajuta să ajungi acolo, bineînțeles cu acordul tău.